Noi perspective de colaborare pentru județul Timiș!  

0
34

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra și directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță au avut astăzi, la Palatul Administrativ, o întrevedere cu atașatul economic și comercial al Ambasadei Israelului la București, Matan Safran și cu președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, Călin Coșar.

Președintele CJ Timiș a prezentat oaspeților oportunitățile de investiții pe care județul Timiș le oferă și, de asemenea, principalele proiecte de devoltare ale Consiliului Județean.

„Timișul are foarte multe avantaje și oportunități de atragere a investitorilor străini. Aceasta, datorită locației geografice privilegiate, la granița cu Ungaria și Serbia, infrastructurii de transport și forței de muncă înalt calificate. În plus, pentru că avem o rată foarte scăzută a șomajului, avem în vedere mai multe proiecte precum: relocarea de forță de muncă, construcția de apartamente pentru închiriere, susținerea universităților (care să ofere în continuare personal calificat) și dezvoltarea învățământului profesional în sistem dual“, a spus Călin Dobra, președintele CJT.

Directorul general al CCIAT s-a referit la activitatea instituției pe care o reprezintă, situația economică de la nivelul județului și a făcut propuneri privind organizarea de misiuni economice și expoziții și a unui Forum economic româno-israelian, câteva dintre domeniile de interes abordate în cadrul întâlnirii fiind: agricultura, turismul sau sănătatea.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here