Nori în țară, soare în Banat! Prognoza meteo pentru miercuri

Pentru astăzi meteorologii anunță o vreme închisă, cu un cer preponderent noros în majoritatea zonelor țării. Excepție o face Vestul țării, unde soarele va străluci, mai ales dimineața.

Pe tot teritoriul țării astăzi vremea va fi rece și închisă, cu un cer înnorat. Dimineața și seara există condiții de ceață și pe alocuri burniță. În Oltenia, maxima zilei nu va depăși 11 grade, în timp ce minima va coborâ până la -2 grade. În regiunea Crișana, meteorologii anunță că maxima zilei va urca până la 12 grade Celsius, iar temperatura minima înregistrată nu va depăși valoarea de -1 grad.

În Banat, temperatura maximă indicată de termometre va fi de 11 grade, în timp ce minima va atinge 0 grade Celsius. Maramureșenii vor avea astăzi parte de o vreme înnorată și rece, cu o maximă de 11 grade, iar minima va coborâ până la -3 grade.

Termometrele nu vor indica mai mult de 10 grade în Dobrogea, în timp ce temperatura minima nu va depăși 0 grade. În Transilvania, vremea va continua să fie rece, cu o maximă de 11 grade, în timp ce minima va coborâ chiar și până șa -7 grade în depresiuni. În Muntenia, meteorologii anunță o maximă de 8 grade, iar minima va scădea până la -2 grade Celsius.

Locuitorii Moldovei vor avea parte de o zi înnorată, cu o temperatură maximă de 9 grade, în timp ce minima înregistrată va atinge -4 grade.

Meteo Timișoara: 11 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 73%, Vânt: 5 km/h

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here