Nou concept de arte marţiale: Titans Kids Evolution va face copiii mai responsabili şi mai puternici

Titans Fight Team, cel mai respectabil club de jiu jitsu din Timişoara, trece la un nivel superior. După şase ani în care a acumulat experienţa necesară pentru noi încercări, Titans Fight Team va inaugura o nouă secţie, care va fi destinată copiilor, în data de 6.03.2019, la sala CSS 1 (Calea Torontalului, nr. 10/12).

Este vorba despre un concept nou, în care părinţii, copiii şi jiu jitsu vor fi cei trei parteneri/actori principali ai proiectului, iar respectul, pretenia, responsabilitatea, sănătatea, grija, percepţia şi manierele sunt cele şapte elemente esenţiale în derularea lui, elemente ce se regăsesc şi pe sigla clubului.

Filozofia din spatele proiectului Titans Kids Evolution o dezvăluie Liviu Surlaș, antrenorul si managerul clubului, dar şi viitorul mentor al unei generaţii de copii care vor fi mai responsabili şi mai puternici:

Titans Kids Evolution s-a născut din dorinţa de a schimba ceva, de a da generaţiei viitoare impulsul de a fi diferită. Prin acest sistem care se cheamă şi „evolution” ne propunem să sădim copiilor dorinţa de a acumula, de a se adapta şi de a evolua continuu. Titans Kids Evolution vrea să dea impulsul necesar dezvoltării fizice şi psihice prin implementarea unui sistem gândit să producă o schimbare pozitivă. Sistemul crează o „triangulaţie” între familie – copil – jiu jitsu, o conexiune strânsă care se completează una pe cealaltă în procesul de creştere, reuşind să aducă rezultate benefice. O să punem în cârca Jiu Jitsu-lui, sportul cu cea mai mare ascensiune din lume datorită eficienţei sale (catalogat drept şahul uman, un sport foarte greu, care dezvoltă foarte bine calităţile de adaptare, depăşirea obstacolelor, găsirea soluţiilor, mentalitatea de învingăror), tot acest sistem benefic prin care copiii îşi găsesc motivaţia interioară de a deveni mai buni. Cred că asta îşi doresc toţi părinţii pentru copiii lor, să devină oameni cu principii puternice, fără frica eşecului, cu valori incontestabile şi cu o dorinţă „nebună” de a evolua continuu, mai pe scurt – oameni de succes. Cum spunea bunicul meu: „Când plantezi seminţe bune, culegi recolta bună”. Vrem să creăm o generaţie care să nu cunoască limite atunci când îşi propune ceva şi prin acest proiect să redăm societăţii generaţia succesului, o altă percepţie asupra lcrurilor, care posedă o nouă viziune şi o altă mentalitate, motivată să reuşească şi pregătită să înfrunte orice obstacol, care gândeşte pozitiv, motivându-i pe cei din jurul lor să se schimbe în direcţia bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here