Nu aruncaţi gunoaie la întâmplare! Cinci timişoreni, amendaţi pentru că au format rampe clandestine

Polițiștii locali continuă în aceste zile verificările cu privire la depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, formând rampe clandestine de gunoi.

Astfel, numai în cursul zilei de ieri, cinci persoane depistate în această situație au fost sancționate cu amenzi între 1000 și 2000 lei, după ce au fost surprinse aruncând resturi pe străzile Mătăsarilor, Lunei, Lacului și Măgura.

Una dintre aceste sancțiuni a fost aplicată ca urmare a identificării persoanei care a abandonat deșeurile cu ajutorul camerei de filmat instalată în zonă.

De asemenea, polițiștii locali au transmis tot în aceste zile către Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara un număr de 30 de locații identificate în oraș în care se află rampe clandestine de deșeuri, pentru luarea măsurilor de salubrizare a acestora”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Poliția Locală atrage atenția timișorenilor să nu abandoneze deșeuri în alte locuri decât în cele special destinate deoarece riscă sancțiuni drastice și să nu scoată resturile în stradă în afara perioadei desfășurării curățeniei generale de primăvară, programată de către societatea de salubrizare Retim în perioada 16 aprilie – 11 mai 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here