Nu e BANC! 5 somalezi au încercat să intre ilegal în România

0

Cinci somalezi, opriți la frontiera cu Serbia Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița – județul Caraș Severin au depistat la frontiera cu Serbia cinci cetățeni somalezi, care au încercat să intre ilegal în România.

În această dimineață, ora 7.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița — I.T.P.F. Timișoara au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au depistat la aproximativ 50 m de linia de frontieră, pe direcția localității de frontieră Vrani, cinci cetățeni străini care se deplasau spre interiorul țării.Persoanele în cauză, care nu își justificau prezența în zonă, au fost duse la sediul Poliției de Frontieră Oravița pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că sunt cetățeni somalezi, patru bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.Totodată, vor fi anunțate autoritățile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului și punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here