Nu s-a lăsat până nu a ajuns în pușcărie. Infracțiuni rutiere fără număr

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat sub influența alcoolului și pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea tot pentru infracțiuni rutiere.

În data de 10 decembrie 2021, în jurul orei 21:20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au depistat în trafic pe Calea Sagului din municipiul Timișoara un bărbat în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul are permisul de conducere anulat și pe numele său este emis se către Judecătoria Deta un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana al carei permis de conducere este anulat”.

Bărbatul a fost predat Penitenciarului Timișoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here