Nu s-a facut de rusine! Echipa autoritatilor a pierdut cu capul sus pe terenul lui Dinamo

0
219
Dorin Rotariu (C), de la Dinamo, preia un balon in timpul meciului de fotbal contra echipei ACS Poli Timisoara, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti, sambata, 30 iulie 2016. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Dinamo București a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 2-1 (2-0), sâmbătă seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Dinamo, care are maximum de puncte după două etape, s-a impus grație ”dublei” reușite de Dorin Rotariu (27, 37), din pasele lui Antun Palic și Harlem-Eddy Gnohere. Pentru ACS Poli a marcat fostul fundaș dinamovist Cristian Scutaru (48). „Roti” este un fost jucator al Timisoarei, care din motive bizare nu a fost promovat la echipa mare, de cei care erau in masura sa faca acel lucru.

ACS Poli, retrogradată la finalul sezonului trecut, a jucat primul meci din actuala stagiune, după ce i-a luat locul echipei Rapid. Bănățenii încep campionatul cu o penalizare de 14 puncte (6 pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere și 8 pentru faptul că nu a îndeplinit baremul de puncte în play-out).

ACS Poli Timișoara: C. Straton – Șeroni, Cînu, Scutaru, G. Neagu – M. Croitoru, Artean, I. Roșu, Vădrariu – Bărbuț, Elek. Rezerve: Curileac – Fridrich, Popovici, Mailat, Cârstocea, Sorescu, Bîrnoi.

sursa foto: prosport.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here