NU se deschid circulației cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2, Lugoj-Deva

0
56

Nu e undă verde pentru șoferi! Circulația rutieră pe tronsonul de autostradă de pe Lotul 2 Lugoj – Deva a fost amânată din nou, pe termen nelimitat. Prezent astăzi la Timișoara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat că a dorit să facă o vizită pe teren pentru a vedea exact situația.

Potrivit acestuia, se pare ca membri care au fost desemnați să se ocupe de proiect l-au dezinformat în legătură cu situația actuală. Aceștia vor suporta consecințele, amenință Răzvan Cuc.“Mi-au spus că nu sunt absolut niciun fel de probleme, decât de ordin birocratic, că nu se putea face recepția parțială pe aceste trei secțiuni. Acești membri care au participat la acest proiect m-au dezinformat. Acesta este motivul pentru care am venit astăzi să mă elucidez la fața locului. În perioada următoare se va întruni comisia pentru a analiza recepția la terminarea lucrărilor”, a spus ministrul de Transporturi, Răzvan Cuc.

În plus,  ministrul spune că în perioada următoare se va întruni comisia pentru a analiza recepția la terminarea lucrării. Lucrările care mai sunt de executat – 3.200 m de șanțuri – pot fi făcute și sub trafic, anunță Răzvan Cuc.

Ceilalţi 13,6 kilometri din lotul 2 al tronsonului Lugoj- Deva vor fi finalizaţi însă abia în martie 2020. Investiţia se ridică la 562 de milioane de lei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here