O familie cu doi copii din Timiș, a rămas fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă!

Spread the love

O familie cu doi copii din localitatea timișeană Gelu a rămas fără un acoperiș deasupra capului, chiar înainte de sărbătorile de iarnă,  după ce casa în care locuiau a luat foc.

Seara trecută pompierii timișeni au fost alertați despre un incendiu ce a cuprins o casă. Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările ce au mistuit casa în întregime.

 În momentul în care a izbucnit incendiul, în casp era întreaga familie, părinții și cei doi copii. Însă cu toții au reușit să iasă, fără să le fie pusă viața în pericol.

”ISU Timiș a fost solicitat să intervină, în jurul orei 19:15, la un incendiu, la o locuință din localitatea Gelu, comuna Variaș. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 7 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Variaș, SVSU Periam și SVSU Sânpetru Mare și 8 voluntari. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. În urma incendiului, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp, izolația exterioară de polistiren și a fost afectat și tavanul încăperilor”, transmit pompierii.

Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum, neprotejat termic.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here