Misiune mai puțin obișnuită pentru oamenii legii timișoreni. Polițiștii locali care asigură ordinea publică la Adăpostul pentru oamenii străzii deschis pe timp de iarnă pe str. Învățătorului nr. 2 au intervenit, în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.50, la un eveniment mai puțin obișnuit, dar deosebit de emoționant.

Mai exact, o femeie care era cazată la adăpost a născut o fetiță, iar polițiștii locali au ajutat-o să aducă pe lume copilul în condiții cât mai bune și fără probleme. Totul s-a întâmplat foarte repede. Femeia, în vârstă de 32 de ani, care are domiciliul în Timișoara, a ieșit afară din incinta adăpostului acuzând dureri, iar polițista locală Rusmir Carmen aflată în serviciu a luat primele măsuri de ajutor, în primul rând pentru eliberarea căilor respiratorii ale copilului și menținerea funcțiilor vitale ale fătului și mamei.

Polițistul local alături de care era în serviciu a sunat imediat la Ambulanță, care a sosit la scurt timp și a preluat mama și copilul în condițiile bune. Ulterior, polițista locală s-a interesat la spital de starea celor două pentru a se asigura că misiunea sa s-a încheiat cu bine.

Articolul precedentȚigări de contrabandă confiscate de jandarmi la Lugoj
Articolul următorO familie de sirieni oprită la frontiera cu Serbia. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.