O femeie polițist local a acordat primul ajutor unei viitoare mame. Vezi cum s-a întâmplat

Misiune mai puțin obișnuită pentru oamenii legii timișoreni. Polițiștii locali care asigură ordinea publică la Adăpostul pentru oamenii străzii deschis pe timp de iarnă pe str. Învățătorului nr. 2 au intervenit, în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.50, la un eveniment mai puțin obișnuit, dar deosebit de emoționant.

Mai exact, o femeie care era cazată la adăpost a născut o fetiță, iar polițiștii locali au ajutat-o să aducă pe lume copilul în condiții cât mai bune și fără probleme. Totul s-a întâmplat foarte repede. Femeia, în vârstă de 32 de ani, care are domiciliul în Timișoara, a ieșit afară din incinta adăpostului acuzând dureri, iar polițista locală Rusmir Carmen aflată în serviciu a luat primele măsuri de ajutor, în primul rând pentru eliberarea căilor respiratorii ale copilului și menținerea funcțiilor vitale ale fătului și mamei.

Polițistul local alături de care era în serviciu a sunat imediat la Ambulanță, care a sosit la scurt timp și a preluat mama și copilul în condițiile bune. Ulterior, polițista locală s-a interesat la spital de starea celor două pentru a se asigura că misiunea sa s-a încheiat cu bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.