Chiar dacă anul Capitalei Culturale s-a încheiat, Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara continuă firesc evenimentele emblematice pe care le organizează.

Sunteţi invitaţi să participați la conferința „O infinită memorie. Brâncuși la Târgu Jiu”, vineri, 12 ianuarie 2023, începând de la ora 12, la Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design – UVT (str. Oituz, nr. 4).

Din partea conducerii UVT, la eveniment va participa prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, iar din partea Facultății de Arte și Design va fi prezent prof.univ.dr. Camil Mihăiescu, decanul FAD, alături de cadre didactice, studenți, cercetători și invitați.

Această conferință este unică prin personalitățile de anvergură care vor lua cuvântul: Lucia Corrain (profesor la Universitatea din Bologna), Victor Ieronim Stoichiță, Doina Lemny, Giordano Conti și Cristian-Robert Velescu.

„Vă invităm așadar pe data de 12 ianuarie, la Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design – UVT, să ne îmbogățim conștiința culturală cu acest dialog ce va fi susținut de invitați excepționali”, spun organizatorii.

Articolul precedentÎncep înscrierile pentru programul de limba și cultura japoneză de la Centrul Jutsu al UPT, sesiunea de iarnă (fuyu)
Articolul următorMaraton cultural al expoziției Brâncuși organizat de Ziua Culturii Naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.