Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA, organizată în perioada 08 – 11 iunie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22).

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. ​EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA: ▪ Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design; ▪ Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte; ▪ Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele; ▪ Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier; ▪ Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

Articolul precedentUVT oferă comunității o producție interdisciplinară: „Vocal Nordic Intermezzos. Grieg, Enescu și Prietenii”
Articolul următorUPT la un alt nivel. Una dintre primele universități din România care reglementează folosirea inteligenței artificiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.