O nouă premieră la CCIAT: Eveniment B2B on-line România-Israel dedicat sectorului medical

CCIA Timiș în parteneriat cu Ambasada Statului Israel la București și Misiunea Economică și Comercială în România au organizat în premieră un eveniment B2B on-line România-Israel în domeniul medical. Evenimentul a avut loc astazi.

Din partea română, au participat 10  directori ai unor cunoscute și apreciate spitale și clinici medicale private din Timișoara și jud Timiș care s-au întâlnit „virtual” cu 16 companii israeliene din domeniul medical.

Temele abordate au vizat soluții medicale de ultimă oră oferite de sectorul medical din Israel și oportunități de colaborare bilaterale cu companii din județul Timiș.

Evenimentul s-a născut în urma vizitei la CCIAT, în data de 18 noiembrie, a E.S. Dl. David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România și a d-nei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România, când a fost convenită agenda comună de lucru pentru sfârșitul acestui an și pentru anul viitor, care va cuprinde organizarea de evenimente B2B sectoriale, o misiune economică timișeană în Israel și Ziua Israel la Timișoara.

~Mulțumesc companiilor timișene și celor din Israel că au răspuns invitației noastre de a participa la primul eveniment dedicat sectorului medical. Sunt mândră că la eveniment sunt prezente cele mai cunoscute și apreciate spitale și clinici medicale private din Timișoara și jud Timiș. Doresc să adresez cele mai calde mulțumiri E.S. Domnul David SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România și doamnei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România, pentru vizita făcută la Camera de Comerț în 18 noiembrie. A fost o întâlnire extrem de benefică în care E.S. Domnul Ambasador a apreciat potențialul economic al Județului Timiș, seriozitatea oamenilor de afaceri timișeni și și-a exprimat deschiderea la orice inițiativă din partea noastră~, a declarat Florica Chirita, directorul CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here