O nouă rută pentru migranți, pentru a ajunge în vestul Europei!

Trei cetățeni din Bangladesh, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera spre Serbia.

Noaptea trecută, în jurul orei 00.45, operatorul de pe autospeciala cu termoviziune din cadrul Sectorului P. F. Jimbolia, a observat, la 200 m de linia de frontieră, un grup de persoane care se deplasa spre granița cu Serbia.

Imediat, poliţiştii de frontieră au depistat trei cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Bangladesh, de sex masculin, doi adulți, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani și un minor în vârstă de 15 ani, toţi fiind solicitanți de azil în România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Cei trei cetățeni din Bangladesh au fost preluaţi de Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here