O sută de lampioane tricolore lansate în cartierul Ronaț! Așa a marcat echipa ALDE Timiș Centenarul Marii Uniri!

Spread the love

Centenarul Marii Uniri a fost un bun prilej de a ne arăta bucuria că România este, astăzi, o țară unită.

Parade militare și evenimente somptuoase au fost organizate de-a lungul zilei de 1 decembrie pentru a marca această Zi Națională cum se cuvine.
ALDE Timiș a ales ca de 1 decembrie să fie alături de locuitorii din cartierul Ronaț. O sută de lampioane în culorile tricolorului au fost lansate de membri ALDE împreună cu timisorenii din zona Ronaț.

”Desigur că a fost important pentru noi să participăm la depunere de coroane și la defilări oficiale, asta pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru țară insa am ales anul acesta ca ziua de 1 decembrie să nu fie doar despre asta, ci să fim în mijlocul  timișorenilor, pentru a o serba împreună. Nu toată lumea a putut fi în centru, așa că noi am ales să fim prezenti într-un cartier mărginaș, acolo unde, poate, sărbătoarea nu se simte la fel. Am marcat împreună anul centenar, și ne-am bucurat că oamenii au fost încântați. Mulți dintre ei simt că această zonă este neglijată, iar simplu fapt că noi am putut fi acolo a fost pentru ei o bucurie. Unii ne-au spus chiar că datorită acestui eveniment simt că astăzi este sărbătorită cum se cuvine Ziua Națională a României”, a spus Gabriel Toie- secretar coordonator ALDE Timiș.

La eveniment au participat deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, Ovidiu Sîrbu- secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor, medicul Alina Brie- președinte OFLDE Timiș, Laura Chindriș- consilier local ALDE Timișoara, Gabriel Toie- secretar coordonator ALDE Timiș, Dan Gherman- președinte TLDE Timiș și alți reprezentanți ALDE Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here