Poliţiştii de frontieră timişeni fac cercetări faţă de un cetăţean olandez care a încercat să sprijine doi cetăţeni iranieni să ajungă ilegal în Germania.

În data de 25.03.2018, în jurul orei 04.00, la P.T.F Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de ieşire din tara, un cetăţean olandez de origine iraniană, B.M., în vârstă de 54 de ani, posesor al unui pașaport olandez valabil, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Olanda. Bărbatul era însoțit de două persoane de sex masculin, care nu posedau documente de identitate asupra lor„, transmite Poliţia de Frontieră.

Având în vedere că pasagerii nu îndeplineau condiţiile legale de ieşire din ţară, poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor trei persoane pentru verificări.

Înurma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că pasagerii sunt cetăţeni iranieni, în vârstă de 28, respectiv 40 de ani. Cei doi au declarat că sunt rude cu cetăţeanul olandez și că acesta le promisese că-i ajută să treacă frontiera pentru a ajunge în Germania.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră au întocmit cetățeanului olandez acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, iar celor doi cetăţeni iranieni pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentTânăr de 19 ani, drogat, prins de polițiștii locali!
Articolul următorUVT! Singura campioană olimpică la maraton a României se alătură Liberty Marathon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.