Oportunități de afaceri în Grecia! CCIAT organizează o excursie gratuită pentru firme

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București prin Biroul Economic și Comercial, invită firmele timișene să participe în calitate de vizitator la Târgul Internațional pentru Echipamente, Utilaje Agricole și Furnituri „Agrotica 2022”, care va avea loc la Centrul Internațional Helexpo Salonic, în perioada 20 – 23 octombrie 2022.

Aflat la cea de-a 29-a ediție, Agrotica este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și din sud-estul Europei care reunește producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare și produse din domenii conexe.

Prin «Hosted Buyers Program» susținut de guvernul elen, companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4/5*) și transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum și de organizarea întâlnirilor B2B cu firmele expozante în funcție de interesul exprimat. Totodată, vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de speakeri internaționali.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție iar participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

Termen de înscriere: 15 august 2022. Relații suplimentare privind procedura de înscriere la tel.0372185285, E-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina COROIAN, consultant cameral.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here