Oportunități de colaborare bilaterală între CCIA Timiș și Camera de Comerț și Industrie Belgrad

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad a organizat vineri un parteneriat de afaceri România-Serbia.

Delegația oamenilor de afaceri sârbi a fost formată din reprezentanți a zece companii interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș și din România.“Este o acțiune foarte importantă atât pentru firmele din Timiș, cât și pentru firmele de dincolo de frontieră pentru că dezvoltarea și promovarea relațiilor cu țările vecine, respectiv cu Serbia și Ungaria, sunt foarte importante pentru CCIAT. Suntem onorați să declarăm data de 20 mai ca Ziua Serbiei, pentru că în cadrul acestei expoziții Universul Casei tale & Expo mobila sunt prezente 19 firme conduse de o delegație a CCIA din Belgrad”, a transmis purtătorul de cuvânt al CCIAT, Rodica Olinic.

După prezentarea celor două Camere de comerț, a potențialului economic regional și al oportunităților de colaborare bilaterală, participanții la eveniment au asistat la o informare privind“Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și/sau construcții”, susținută de RODL & Partner Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here