Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat opt cetățeni din Cuba, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos.

”În data de 25.12.2018, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localității de frontieră Teremia Mare, opt persoane care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei cinci bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 21 și 42 de ani, sunt cetățeni din Cuba.

Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la „frontiera verde”, pentru că își doreau să ajungă în Spania. Totodată, aceştia le-au mai spus polițiștilor că din Belgrad până la frontiera cu România s-au deplasat cu diferite mijloace de transport în comun.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”, iar cele opt persoane au fost preluate de autorităţile sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentObiceiuri care trebuie respectate în ziua de Crăciun, ca să avem noroc tot anul viitor!
Articolul următorCinci oameni la spital în urma unui accident rutier, în a doua zi de Crăciun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.