Orasul Recas are un nou sistem de iluminat!

Spread the love

Gratie unui proiect european orasul Recas din judetul Timis si localitatea Plandiste din Serbia beneficiaza de un nou sistem de iluminat super performant. Proiectul cu o valoare de aproape 1,4 milioane euro a durat 27 de luni. Noul sistem de iluminat cu leduri este nou atat in Europa cat si in Romania. Gratie acestui nou sistem iluminatul  stradal este mai performant iar factura scade la jumatate.

” Ne bucuram de facilitatile acestui nou sistem de iluminat care reduce factura cu 50-70%. Inainte aveam lampi instalate un stalp da unul nu. Acest proiect inteligent era vital pentru localitatea noastra”, a spus viceprimarul orasului Recas Constantin Carcea.

Directorul AMET Adrian Balaci a fost unul dintre oamenii cheie in realizarea acestui proiect romano-sarb. ” Pe ambele părti ale proiectului au fost montate sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic și un sistem de telegestiune a sistemului de iluminat public care ne permite în timp real să aflam totul despre sistem”, a declarat Adrian Balaci.

Proiectul cu o valoare de aproape 1,4 milioane euro a durat 27 de luni si a fost realizat prin programul Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme Romania-Serbia

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here