Panouri decorative tip caramida si piatra naturala

In urmatorul articol vom discuta despre una din cele mai bune si usoare solutii de finisare a peretilor, atat in ceea ce priveste finisarea peretilor interiori cat si a fatadelor exterioare.

Caramida naturala amplasata la interiorul incaperilor arata frumos si elegant, insa aceasta optiune de finisaj implica costuri financiare de achizitie considerabile iar manopera nu este nici ea mai prejos. De aceea specialistii din domeniul constructiilor au gasit o solutie de inlocuire a caramizii clasice destul de interesanta si eficienta, aceasta constand din realizarea unor panouri decorative de dimensiuni mari ce imita caramida si piatra naturala.

Avantajul acestor panouri decorative de dimensiuni mari este acela ca sunt usor de montat, putandu-se aplica atat prin lipire cu adeziv cat si prindere mecanica cu dibluri, iar unul din cele mai mari avantaje ale acestor panouri este faptul ca se monteaza foarte repede datorita dimensiunilor mari ale panourilor de aproape 1 metru patrat pe panou. Astfel finisarea unui perete din caramida se poate realiza in decursul a catorva ore la gata.

De ce sa folosim panouri decorative de dimensiuni mari?

Inafara de faptul ca se monteaza repede si usor panourile decorative tip caramida au mai multe avantaje si beneficii cum ar fi:

  • arata exact ca zidaria naturala;
  • datorita greutatii reduse pot fi folosite pentru placarea oricarui tip de perete, chiar si cei pe structura metalica pentru gipscarton;
  • ascunde cu usurinta denivelarile peretilor, nemaiffind necesara gletuirea si indreptarea acestora;
  • mascheaza foarte bine diverse instalatii trase prin perete;
  • pot fi nuantate in orice ton de culoare;
  • au o durata de viata de peste 20 de ani in conditii exterioare extreme;
  • sunt bune izolatoare fonice si termice;
  • rezista foarte bine la actiunea intemperiilor exterioare;
  • nu necesita o ingrijire speciala de-alungul timpului.

Instalarea panourilor decorative tip caramida de dimensiuni mari poate elimina o serie de neplaceri in realizarea finisajelor. Astfel, nu mai este nevoie sa refaceti tencuiala peretilor sau sa indepartati vopselurile vechi. Puteti aplica direct panourile decorative de mari dimensiuni reducand astfel costurile si timpul de montaj si finisare.

Acest tip de placare si finisare a peretilor va simplifica foarte mult munca, faciliteaza curatarea si intretinerea peretilor in timp si mai ales adauga frumusete si originalitatea locuintei voastre. Daca v-am convins de calitatile acestor panouri decorative ce imita piatra si caramida va invit sa vizualizati gama noastra de produse in Magazinul On-line Coba.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here