Parcul Primăverii rămâne deschis de Paște

Cel mai mare festival multicultural din regiune, Parcul Primăverii de la Muzeul Satului Bănățean, așteaptă timișenii cu muzică tradițională românească, slujbă de Înviere și un recital Damian & Brothers. Ultimele patru zile de festival vin cu o ofertă culturală bogată, pentru toate gusturile, astfel încât și cei mici, dar și familiile lor să se reconecteze la lucrurile simple, la împrejurimile verzi ale orașului și la capacitatea de recreere a acestuia.

„Ne propunem să aducem împreună generații diferite de timișeni, iar prin prezența lor să revitalizăm Muzeul Satului, să îl transformăm într-un spațiu al schimbării constructive. Cred că programul cultural al evenimentului va descătușa energia pozitivă a publicului și astfel ne facem încălzirea pentru ce va însemna Timișoara, Capitală Europeană a Culturii”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Una dintre cele mai valoroase voci ale muzicii populare din România, Grigore Leșe, va răsuna pe scena principală a Muzeului Satului Bănățean, vineri, 22 aprilie, de la ora 21. Sâmbătă, la miezul nopții, slujba de Înviere va reuni credincioșii într-un spațiu special amenajat, iar luni, în cea de-a doua zi de sărbătoare, va concerta Damian & Brothers, muzicieni desăvârșiți care vor îmbina diverse și numeroase stiluri muzicale într-un ansamblu sonor sofisticat.

În perioada 22 – 25 aprilie, Parcul Primăverii își păstrează deschise porțile pentru toți cei care doresc să petreacă timp în aer liber și să se bucure de expoziții, ateliere sau momente artistice. Intrarea este liberă și gratuită, iar programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.parculprimaverii.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here