Parfumuri şi telefoane mobile confiscate din parcarea Complexului Euro

Parfumuri şi telefoane mobile au fost confiscate de jandarmi din parcarea Complexului Euro din Timișoara.O patrulă de jandarmi care acţiona ieri în zona Complexului Comercial Euro a depistat un bărbat de 31 de ani, domiciliat în jud. Prahova care oferea spre vânzare telefoane mobile susceptibile de a fi contrafăcute care la prima vedere, păreau a fi reale.

Jandarmii au verificat telefoanele inscripţionate Samsung S6, după care prahoveanul a fost condus la sediul unităţii, unde marfa i-a fost ridicată în vederea confiscării. Acesta s-a ales cu acte de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

În decurs de câteva minute de la depistarea primului vânzător, în acelaşi loc, jandarmii au depistat şi un comerciant de parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Barbatul de 28 de ani, domiciliat în com. Dudeştii Noi, jud. Timiş, oferea cu insistenţă trecătorilor din parcarea Euro, şapte cutii care, susţine el „conţineau parfumuri originale”. Cutiile şi sticlele inscripţionate cu diferite mărci de parfumuri celebre.

Şi acesta a fost ridicat şi condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele timişeanului fiind întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Dosarele vor fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru soluţionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here