Patronii salilor de fitness din Timis cer demisia prefectului Liliana Onet!

Prefectul judetului Timis Liliana Onet si-a pus in cap totii patronii salilor de fitness din judetul Timis. Acestia sustin ca sunt discriminati si cer de urgenta demisia lui Onet. Salile de fitness din Romania sunt inchise doar in judetul Timis asta cu toate ca la aceste sali nu a fost depistat vreun focar de infectie cu COVID19.

„În cadrul dialogului inițiat de operatorii fitness din Timiș considerăm că prefectul tratează cu superficialitate domeniul activităților sportive locale, ne obstrucționează nejustificat activitatea și reacționează tardiv la problemele sesizate de noi. Din cauza comunicării deficitare a prefectului de Timiș, din cauza neglijenței și ignorării segmentului fitness care susține sănătatea publică, MÂINE NU VOM RELUA ACTIVITATEA dar ne vom căuta dreptatea în justiție. Județul Timiș este singurul județ din țară în care sălile au fost închise abuziv.”, au transmis reprezentantii salilor de fitness din judetul Timis.

Liliana Onet a reactionat imediat si a trimis un comunicat prin care anunta ca decizia de a nu permite redeschiderea salilor de fitness din Timisoara apartine CJSU Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here