Patronul firmei care a făcut dezinsecția în blocul de pe Mioriței, unde au murit doi copii și o femeie a fost trimis în judecată!

Spread the love

Patronul firmei care a facut dezinsectia într-un bloc din Timisoara, unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei, trimis în judecata.

Alti trei minori au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc in noiembrie.

Conform anchetatorilor, firma respectivă ar fi folosit, între altele și o substanță extrem de periculoasă, fosfura de aluminiu, regăsită în insecticidul denumit „Delicia – GASTOXIN”. Substanța are efecte letale în caz de inhalare, șinecesită pentru utilizare autorizație specială.

Substanțele cu care s-a facut deratizarea în blocul din Timișoara ar fi fost cumparate de pe piața neagră. Patronul firmei ar fi declarat anchetatorilor că a luat substanțele fără documente și ca știa ca acestea sunt mai puternice decât de obicei. Acesta ar fi primit însă asigurări că apartamentele în care a facut dezinsectia nu erau locuite.

Sorin Ioan Buta e acuzat de trafic de produse sau substante toxice, ucidere si vatamare corporala din culpa. El se afla în arest la domiciliu.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here