Patru cazuri de coronavirus la Continental!

Patru cazuri de coronavirus au fost confirmate la fabrica de anvelope Continental. Imediat după confirmarea cazurilor, cei de la Continental au anunțat Direcția de Sănătate Publică.

Acțiunile de dezinfecție în fabrică se efectuează în conformitate cu cerințele și regulile impuse de autorități, mai spun reprezentanții companiei.

”Încă de la începutul pandemiei, prioritatea principală a Continental a fost siguranța și sănătatea angajaților săi. Fabrica de anvelope din Timișoara a implementat toate măsurile de protecție specificate în planul corporației în caz de pandemie, precum și cele cerute de legislația în vigoare în România.

Din informațiile pe care le avem, vă putem spune că sunt patru colegi care au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. S-au implementat toate măsurile necesare pentru reducerea riscurilor. Ca măsură imediată, în urma informării despre aceste cazuri, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) am întocmit lista tuturor persoanelor cu care colegii noștri au intrat în contact direct.

Acțiunile de dezinfecție în fabrică se efectuează în conformitate cu cerințele și regulile impuse de autorități. Prin toate aceste măsuri încercăm să aducem la minim riscul de infectare. Suntem alături de angajații noștri și familiile acestora în această perioadă dificilă. Pentru protejarea confidențialității angajaților noștri, vă rugăm să înțelegeți faptul că nu vom oferi alte detalii”, transmit reprezentanții Continental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here