Patru cetăţeni români duşi la audieri, într-un dosar de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au pus in executare patru mandate de aducere pentru persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

Persoanele in cauza au fost reţinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate, în cursul zilei de astazi, Judecătoriei Moldova-Nouă, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celor patru, cetățeni români domiciliați pe raza județului Caraș-Severin cu vârste cuprinse între 25 și 38 ani, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, aceștia să fie prezentați Judecătoriei Moldova-Nouă, cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că în data de 20.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de 73 de ani, de pe raza judeţului Caraş-Severin, suspect de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, în urma căreia a fost descoperită cantitatea de 6.300 pachete de ţigări netimbrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here