Patru pakistanezi opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga  au depistat în zona de competenţă 4 cetăţeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Sâmbătă, la ora 23.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat, în apropierea localităţii de frontieră Comloşu Mare, patru bărbați care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să intre ilegal în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here