Patrusute de garaje din tablă vor fi demolate pe strada Sirius

0
354

Campania de demolare a garajelor din tablă continuă la Timișoara. De această dată, este vorba despre acele situate pe strada Sirius, în zona Soarelui.

Proprietarii celor aproximativ 400 de garaje au primit înștiințări de la municipalitate. Zona va fi modernizată, astfel că în locul acestora vor apărea cât de curând locuri de parcare,  spații verzi și trotuare. “Vom demola toate garajele din oraș pe măsură ce vom ajunge să facem lucrări de amenajare a locurilor unde ele sunt amplasate. În cartierul Soarelui, în vecinătatea străzii Sirius există 399 de garaje. Am început procedura de notificare a proprietarilor că trebuie să și le demoleze pentru că vom ajunge cu amenajarea. Vreau să îi rog pe proprietari să înțeleagă că orașul trebuie să se modernizeze. Nu le va părea rău, așa cum nu le pare nici celor cărora li s-au demolat deja”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, edilul spune că demolarea garajelor se va face pe cheltuiala primăriei. Proprietarii care se împotrivesc acestui lucru vor fi obligați să o facă pe cheltuiala proprie.

 

(Foto:arhivă)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here