Patruzeci de liberali, filiala Recaș, în frunte cu fostul primar s-au alăturat echipei PMP Timiș

Organizația Partidului Mișcarea Populară Timiș a preluat mai bine de jumătate din numărul membrilor PNL Recaș, în frunte cu fostul primar al orașului, Marinel Pașca.

Patruzeci de persoane au decis că nu mai pot continua să își desfășoare activitatea sub coordonarea actualului președinte al organizației PNL Timiș și s-au alăturat echipei  PMP Timiș. „După 20 de ani în care am fost membru în cadrul aceluiași partid, am decis să îmi dau demisia din PNL, din cauza implicării negative a domnilor Robu Nicolae și Alin Popoviciu în organizația Recaș. La fel de greu a cântărit și faptul că desemnararea candidatului pentru funcția de primar al orașului Recaș a fost tărăgănată până în ultimul moment, ceea ce a compromis rezultatul alegerilor locale din iunie 2016. Vulnerabilizarea echipei a fost cauzată, cu precădere, de divergențele dintre foștii PDL-iși și vechii PNL-iști. Alături de mine, au plecat din PNL Recaș, încă 40 de persoane, ceea ce reprezintă peste 60% din numărul membrilor. Vreau să mai precizez că începând cu anul 1996 am fost consilier local, viceprimar și primar, timp de două mandate, al orașului Recaș„,  a declarat fostul președinte al PNL Recaș, Marinel Pașca.

Marinel Pașca a obținut, în urma alegerilor din luna iunie, un nou mandat de consilier local. Cu toate acestea și-a prezentat demisia din cadrul organizației PNL și din Consiliul Local Recaș, preferând să se alăture echipei Partidului Mișcarea Populară.

(Foto: pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here