Partidul Ecologist Român – filiala Timiș și-a desemnat candidații pentru funcțiile de consilieri județeni și consilieri locali, însă nu are candidat propriu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Astfel, în perspectiva alegerilor din 27 septembrie, PER Timiș își îndeamnă membrii și simpatizanții să îl susțină pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș pe Călin Dobra.

În ceea ce privește candidații PER pentru funcțiile de consilieri județeni, lista este deschisă de Nicolae Oprea, care are o experienţă bogată în administraţie și este un susținător al agricultorilor și fermierilor din județ. Pe poziția a doua este Mihaela Sîrbu, pe locul trei este omul de afaceri Georgică Cornu, proaspăt intrat în politică, iar pe poziția a patra este președintele PER Timiș, Marcel Mihoc.

Filiala Timiș a Partidului Ecologist este una nouă, acesta a fost înființată practic de la zero de către Marcel Mihoc, care a venit la conducerea partidului în județ la începutul lunii februarie, în acest an. Până acum au fost înființate 32 de organizații.

Comandat de Partidul Ecologist Român – Organizația Județeană Timiș

Executat de  SC MEDIA ONLINE SRL

Cod mandatar financiar: 21200195

Articolul precedent”Pur și simplu v-ați luat la trântă cu bătrânii României” le-a reproșat astăzi deputatul Alfred Simonis reprezentanților Guvernului Orban.
Articolul următorExplozie de cazuri noi de coronavirus! 1.767 de îmbolnăviri, raportate în doar 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.