dna-perchezitii

dna-perchezitii

Mai multe percheziții domiciliare au avut loc în această dimineața la distribuitorii de medicamente și medici oncologi din Timiș. Procurorii DNA efectuează cercetări într-un dosar de corupție în care vizați sunt medici oncologi și reprezentanți ai unor firme distribuitoare de medicamente.

Din primele informații se pare că aceștia le ofereau doctorilor stimulente financiare, iar în schimb medicii prescriau medicamente foarte scumpe, bolnavilor de cancer. Peste șaizeci de percheziții domiciliare au loc astăzi în întreaga țară. “În cursul zilei de 28 iulie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 61 de locații situate în municipiul Bucureşti şi județele Ilfov, Sibiu, Mureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Timiş, reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, transmite DNA.

Conform unor surse judiciare, citate de stiripesurse.ro, medicii treceau în fişa bolnavilor de cancer tumori mai mari decât în realitate, pentru a putea prescrie tratamente mai scumpe care le aduceau comisioane din partea firmelor producătoare sau distribuitoare.

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean Arad rămâne în arest preventiv
Articolul următorVIDEO: Municipalitatea intenționează să amenajeze 20 de noi terenuri de sport multifuncţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.