Nouă percheziţii pe raza judeţului Timiș  au fost efectuate, ieri, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Făget, poliţiştii au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza oraşului Făget şi a localităţilor Traian Vuia, Margina şi Dumbrava, la persoane bănuite de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Din cercetări a reieșit că, bănuiţii, 6 bărbați și 3 femei cu vârste între 27 și 65 de ani, ar fi desfăşurat activități ilegale cu ţigarete de contrabandă, alcool și articole pirotehnice.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la domiciliile celor în cauză aproape 24000 de ţigarete de diferite mărci, 95 de articole pirotehnice,  29 de litri de alcool și aproximativ 13000 de lei.

Toate persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Făget pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

foto-2

Articolul precedentÎntrerupere apa caldă și căldură în zona A. Șaguna
Articolul următor(P)Inechitățile din sistemul de învățământ trebuie să dispară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.