Percheziții la două cabinete medicale din Timiș! Un medic și-a înșelat pacienții, ani de zile!

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au făcut două percheziţii domiciliare pe raza județului Timiș la sediile unei societăți pe raza localităților Brestovăț și Topolovățu Mare.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals privind identitatea. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 58 de ani, bănuit că, în perioada 2015- 2018,ar fi reținut fără drept cardurile de sănătate ale mai multor persoane, în scopul raportării și validării unor servicii medicale și completând registrele de consultații cu date presupuse nereale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 151 de carduri de sănătate și 18 registre de consultații necesare documentării activității infracționale a celui în cauză.

În cauză a fost pus în aplicare un mandat de aducere, o persoană fiind condusă la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activității infracționale a bănuitului, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here