Percheziții la hoții de bijuterii din Timișoara!

Poliţiştii timișeni au percheziţionat domiciliile a doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Față de unul dintre bănuiți s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Jaful a avut loc anul trecut, în Ajunul Crăciului. Polițiștii au fost sesizați atunci despre faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au intrat în bijuterie de unde au furat seiful metalic în care se aflau bijuterii din aur, creând un prejudiciu de peste 90.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 15 iunie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat doi bărbați, de 27 și 37 de ani, bănuiți de comiterea furtului. Astfel, pentru documentarea activității infracționale a celor în cauză, polițiștii au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timișoara”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, iar faţă de bărbatul în vârstă de 27 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale  a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here