Percheziții la traficanții de droguri din vestul țării! 22 de persoane duse la audieri

Polițiștii din vestul țării au făcut în această dimineață 15 percheziții domiciliare la adresele mai multor suspecți de trafic de droguri din Timișoara și Reșița.

Vizați au fost membrii unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că gruparea ar fi acționat de la începutul anului 2018, în special pe raza municipiului Reşiţa, ar fi constituită inițial din patru membri, dezvoltându-se în timp, până în prezent fiind identificați zece membri. Activitatea grupării infracționale ar fi constat în aprovizionarea cu droguri de mare risc și de risc, din Timișoara, din străinătate și de pe internet și distribuirea acestora. O parte dintre membrii grupării s-ar fi ocupat cu cultivarea de droguri de risc”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Totodată au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, care urmează a fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, pentru audieri.

În urma descinderilor, polițiștii au găsit peste 1 kilogram de droguri de mare risc, sute de grame de canabis şi peste 40 de ghivece cu plante de canabis.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de mare risc și de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here