Performera sezonului! ACS Poli, calificare de senzatie in semifinalele Cupei

Merg mai departe dupa ce au eliminat detinatoarea titlului. ACS Poli Timișoara s-a calificat neașteptat în semifinalele Cupei României la fotbal, marți seara, după ce a învins-o pe CFR Cluj, deținătoarea trofeului, la loviturile de departajare, cu scorul de 6-5 (0-0 după 120 de minute), pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Poli, care s-a calificat și în finala Cupei Ligii, s-a impus cu atât mai surprinzător cu cât a jucat în zece oameni din minutul 50, când a fost eliminat Alin Șeroni.

CFR Cluj și-a creat mult ocazii de gol, având chiar o bară în debutul partidei, insa tinand cont ca banatenii au jucat 70 de minute cu un om mai putin, putem spune ca au meritat cu prisosinta calificarea, cu atat mai mult cu cat au fost dezavantajati clar de arbitraj. Eliminarea lui Seroni a fost usoara, iar Barbut a inscris un gol anulat eronat pentru ofsaid.

George Alexandru Neagu a transformat lovitura decisivă pentru bănățeni, după ce șutul cu Ciprian Deac a fost apărat de portarul Vasile Curileac, fost jucător al clujenilor în perioada 2006-2010.

Octavian Drăghici, Josip Fucek, Josip Soljic, Cristian Bărbuț, Cristian Scutaru și George Alexandru Neagu au transformat pentru gazde, iar Filipe Nascimento, Tiago Lopes, Tomislav Gomelt, Billel Omrani și Cristian Bud.

De la Poli a ratat Bogdan Străuț, iar de la clujeni au irosit loviturile Ionuț Larie, care a avut o execuție lamentabilă, o scăriță eșuată, și Ciprian Deac.

In acest moment, Poli, care a inceput sezonul cu -14 puncte este deasupra locurilor retrogradabile, dar si calificata in finala Cupei Ligii si semifinalele Cupei Romaniei.

ACS Poli: Curileac – Străuţ, Cânu, Scutaru, Şeroni – Poparadu, Soljic – Bărbuţ, Croitoru, Fucek – Pedro Henrique. Au mai jucat: Popovici, Neagu, Draghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here