Pernele hoteliere. Ce umplutura e recomandata si cum ar trebui sa arate?

Odihna in camera de hotel depinde ce cateva lucruri simple. Conteaza patul, calitatea lui, cat de confortabil este, conteaza si lenjeria de pat, daca este din bumbac si cat de bine este lucrata, dar conteaza si pernele si umplutura lor. Pernele sunt mai importante decat restul accesoriilor pentru pat din mai multe motive. Ele ne ajuta sa avem o pozitie fireasca in timpul somnului, sustin capul si gatul si contribuie la un somn odihnitor si relaxant.

Sunt multe tipuri de perne hoteliere pe care le-am putea utiliza in camera unitatii de cazare. Ceea ce conteaza mai mult la ele este forma si umplutura. Vom prefera pernele care au umpluturi cu puf siliconat, cu dimensiuni suficient de mari pentru a putea fi folosite cat mai confortabil de toti cei care se cazeaza in hotel. Umplutura lor ar trebui sa fie hipoalergenica, sa fie cat mai moale, mai placuta odata ce punem capul pe perna pentru unitatile de cazare, sa nu intretina sau sa genereze transpiratia in timpul somnului. Puful siliconat ofera elasticitate foarte buna, pernele se pot folosi pe o perioada mai lunga de timp, uzura este redusa, se asigura si permeabilitatea aerului si un somn linistit, fara zgomote ciudate.

Aceste perne pentru hotel se pot spala usor la temperaturi mari, se igienizeaza imediat, se usuca rapid si nu au probleme legate de forma si de pastrarea ei. Rezistenta mare la frecare, la tasare sau la intindere si compresie transforma pernele hoteliere in cele mai bune accesorii pentru confort maxim in timpul somnului. Structura speciala a pufului siliconat impiedica formarea de bacterii, ergonomia pernelor pentru unitatile de cazare este excelenta, transpiratia nu este retinuta niciodata pe timpul noptii, astfel ca odihna este perfecta. Mirosurile sunt atenuate, rezistenta la uzura mare e garantata pentru tipul acesta de perne potrivite pentru orice fel de hoteluri.

Aspectul pernelor este si el important. Cu cat modelul pernelor si al fetelor de perna asociate este mai complex, cu atat valoarea unor perne pentru hotel creste si clientii le vor aprecia mai mult. 

Cum ar trebui sa arate perna ideala din camerele de hotel? 

In primul rand trebuie sa fie cat mai apropiate cromatic vorbind de restul accesoriilor din camere. Daca ai totul alb, ai si perne albe, daca ai combinatii de culori, ele se vor reflecta si la nivelul pernelor. E important acest aspect pentru a se respecta si manual de brand si toate indicatiile de acolo.

Pe langa cromatica, o perna ideala pe care o vom gasi in camera de hotel va fi adaptata si dimensiunilor patului. Nu vom avea perne mici daca avem paturi mari, la fel cum nu vom avea perne foarte mari si un pat mic, care nu le poate „gazdui” suficient de bine. Dimensiunea pernelor va fi una medie, trebuie sa intre doua perne in acelasi pat, daca e dublu, sau una singura, cand patul e de tip single.

Pernele din camerele de hotel vor trebui sa fie impecabile din toate punctele de vedere. Igienizate, spalate, fara pete sau urme vizibile, cu uzura zero si cu fete de perna care sa le protejeze mereu si sa le mentina proprietatile si calitatile multa vreme. De asemenea, perna pe care o intalim in camera trebuie sa isi pastreze forma si sa fie la fel de confortabila chiar daca are multe „utilizari” la activ. De asta se vor ocupa cei care se ocupa de intretinerea accesoriilor din camere, pe care le vedem pe pat.

Serviciile de calitate includ si accesorii premium, poate de lux, daca suntem in unitati de cazare de cinci stele+. Pernele premium, din materiale de foarte buna calitate si foarte usor de folosit sunt alegerea perfecta in acest context, ele vor fi mult mai rezistente si vor asigura somnul perfect la care se asteapta fiecare client din momentul in care a platit pentru o camera de hotel.

Firmele producatoare de perne pentru uz hotelier, cum este si Alpaca’s, inteleg toate aceste standarde si incearca sa le ofere clientilor unitatilor de cazare si hotelierilor experiente cat mai bune in momentul folosirii pernelor moi si confortabile, cu umplutura din puf siliconat. Pe masura ce experienta este mai mare in privinta productiei, firmele vor putea sa comercializeze pernele ideale pentru unitatile de cazare si hotelierii vor avea servicii ireprosabile in orice sezon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here