Persoane certate cu bunul simț, prinse cu ajutorul camerelor de supraveghere, la Timișoara

La Timișoara continuă lupta cu cei care aleg, în ciuda avertizărilor și a amenzilor mărite, să își arunce gunoiul pe domeniul public. În ultimele zile, cu ajutorul camerelor de supraveghere, trei persoane au fost sancționate drastic, și în speranța că data viitoare se vor învăța minte și vor ezita să mai recurgă la astfel de gesturi lipsite de orice urmă de bun simț.

Unul dintre cazuri a avut loc în Piața Crucii. Acolo, dintr-un microbuz, un bărbat a aruncat mai multe deșeuri. Polițiștii s-au uitat pe camerele de supraveghere, l-au identificat și l-au amendat cu 2500 de lei, conform HCL 371/2007. La fel s-a întâmplat și în cazul unei femei, văzută și de oamenii din zonă, când arunca deșeuri pe strada Bobâlna. A fost amendată cu 2000 de lei. În celălalt caz, un bărbat a primit o amendă de 1000 de lei pentru că a aruncat mobilier uzat pe strada Semenic.

Există și situații în care timișorenii sprijină acțiunile polițiștilor și furnizează imagini care sunt de ajutor pentru identificarea și sancționarea celor care fac mizerie. Acum, conform noii legi, cei prinși sunt obligați să să-și adune gunoiul aruncat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here