Peste 100 de șoferi, sancționați de polițiștii locali! Motivul? Au parcat pe pistele de biciclete

0
18

Polițiștii locali timișoreni au verificat, în ultima lună, dacă șoferii respectă legislația pe linia opririi sau staționării pe pistele special amenajate pentru circulația bicicletelor.

În urma acestor acțiuni, polițiștii au aplicat în ultima lună un număr de 115 sancțiuni contravenționale în special în zone precum Paris, C. D. Loga, Piatra Craiului, Victor Babeș, Eroii de la Tisa, C. Porumbescu, Bdul Regele Carol I, Circumvalațiunii, Gen. Dragalina.

Oprirea sau staționarea pe pistele speciale amenajate pentru biciclete sunt sancționate, iar amenzile sunt cuprinse 290 lei și 725 lei, și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de încadrarea faptei.

Timișorenii pot sesiza încălcări ale legislației care vizează această problemă la numărul special destinat 0356.913. Luna trecută la numărul destinat au fost semnalate de către cetățeni un număr de 12 situații în care conducătorii auto au oprit sau staționat cu autovehiculele de pistele destinate bicicliștilor, cele mai multe dintre ele fiind semnalate pe str. Paris. Acțiunile pe această linie vor continua”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here