Peste 11.000 de ţigarete confiscate de jandarmi în Lugoj

BI 44

O nouă captură a jandarmilor timișeni. Peste 550 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător au fost confiscate în acest sfârșit de săptămână în Lugoj.

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile, în zona pieţei George Coşbuc din municipiul Lugoj.

Astfel, a fost depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani care avea asupra lui, produse de contrabandă. Captura  ridicată de jandarmii timişoreni, constă în peste 550 de pachete de ţigări, diferite mărci, netimbrate sau marcate cu timbru necorespunzător precum şi șase kilograme de cafea.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi predată lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de jandarmi unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat faptul că individul era sub control judiciar, măsură preventivă dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj pentru o faptă similară în localitatea Caransebeș.

tigari confiscate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here