Val de amenzi în weekend în județul Timiș. Peste 450 de sancțiuni au fost aplicate șoferilor de către polițiștii rutieri.

Oamenii legii au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 450 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 247 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 39 de permise de conducere.

În perioada 11– 13 martie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit  13  dosare penale şi au aplicat 457 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 247 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 57 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Articolul precedentFestivalul CINECULTURA Timișoara 2016
Articolul următorTimișoara pedalează din nou de Ora Pământului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.