Peste 800 de poliţişti vor fi la datorie, de Revelion, în judeţul Timiş!

Peste 800 de poliţişti timișeni, cu aproape 400 de autospeciale vor fi la datorie, în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 584 sunt poliţişti de ordine publică, 162 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în stațiile și triajele de cale ferată, în trenurile de călători și în aerogară.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), pe raza județului Timiș, la care va participa un număr foarte mare de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here