Peste 900 de polițiști în stradă, în acest sfârșit de săptămână

Polițiștii timișeni vor fi la datorie de Paști. Peste 900 de poliţişti vor fi în stradă, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în perioada următoare.    

Astfel, în perioada 14 – 17 aprilie, peste 900 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, transporturi şi de la alte structuri se vor afla în stradă în proximitatea lăcaşurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători Pascale.

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale se vor organiza 466 de patrule de siguranţă publică, dintre care 28 pedestre şi 438 auto. De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona lăcașurilor de cult. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice”, transmit reprezentații IPJ Timiș.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparate radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, staţii şi triaje de cale ferată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here