Peste o mie de politisti ies in strada!

Polițiștii Inspectoratului Județean Timiș intensifică acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în minivacanța prilejuită de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI și SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR. În această perioadă, peste 1100 de poliţişti se vor afla în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative. 

În perioada 1 – 5 iunie a.c., peste 1100 de poliţişti vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pe raza județului Timiș, având ca priorități prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, în această perioadă, pe raza județului Timiș vor organizate 523 de patrule pedestre şi auto.

De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivul True Cam).

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în trenurile de călători, staţiile şi triajele de cale ferată și o aerogară.

În această perioada, sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase şi cultural – artistice de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here