Peste o sută de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în doar o zi

Poliția Română continuă acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale. Ieri, polițiștii timișeni au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 30.000 de lei, au reținut nouă permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii desfășoară, la nivel național, acțiuni aprobate de ministrul afacerilor interne, domnul Petre Tobă, și dispuse de șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, pentru menținerea siguranței publice, protejarea cetățenilor împotriva activităților economice ilicite și combaterea evaziunii fiscale.

În 25 aprilie, peste 150 de poliţişti au acţionat pe raza județului Timiș, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale și de investigarea fraudelor au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie.

În urma activităților, au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 și pentru nerespectarea prevederilor  O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproape 30.000 de lei. În plus, oamenii legii au reţinut nouă permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here