PMP Timis isi alege noul sef!

De o buna bucata de vreme in filiala Timis a partidului condus de fostul presedinte Traian Basescu lucrurile nu merg bine. Asta pentru ca  fostul presedinte al PMP Timis Roxana Iliescu pare sa nu se impace cu faptul ca nu mai este vioara intai. In urma cu ceva vreme aceasta a anunta ca vrea sa candideze la alegerile care vor avea loc in filiala PMP Timis. Pe de alta parte actualul sef al PMP Timis Cornel Samartinean se bucura de sprijinul intregului BPJ (Biroul Permanent Judetean) si pare ca aceste alegeri sunt o simpla formalitate.

Seful PMP Timis deputatul Cornel Samartinean a anuntat astazi ca in organizatia condusa de el vor avea loc alegeri la finalul acesti luni.

” Este bine ca se vor organiza alegeri in PMP Timis pentru a putea forma o echipa care sa intareasca acest partid. Oricine va castiga alegerile va avea mult de munca”, a declarat presedintele PMP Timis Cornel Samartinean.

La alegerile din 31 martie vor participa cel mai probabil actualul sef al partidului Cornel Samartinean dar si Roxana Iliescu care a condus organizatia PMP Timis in trecut. La vor sunt asteptati aproximativ 350 de membri care au platite cotizatiile la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here