PNL Timiș și-a stabilit structura de conducere la nivel județean

11018106_10203479417137378_620175145_o

PNL Timiș și-a stabilit structura de conducere la nivel județean. Fuziunea trebuie să fie încheiată până pe 31 martie, anunță conducerea PNL.

Copreședinții Nicolae Robu și Dan Popa se declară mulțumiți de felul în care decurg lucrurile în filiala județeană. Liberalii au avut săptămâna trecută prima ședință de după stabilirea conducerii. Astfel că în cadrul acesteia s-a stabilit constituirea organizațiilor locale ale PNL Timiș, unice. Potrivit lui Nicolae Robu, Oana Gaita va fi purtător de cuvânt al PNL Timiș. „Joi am avut prima ședință a comitetului județean. A fost o ședință de constituire. Am luat și o primă hotărâre: de săptămâna viitoare vom constitui organizațiile locale ale PNL Timiș, unice, în jurul primarilor pe care îi avem în acele unități administrativ-teritoriale. Primarii vor fi președinți de filială, Timișoara este excepția. Hotărârea a fost luată pentru tot restul județului”, a afirmat Nicolae Robu.

De cealaltă parte, Dan Poapa spune că nu există probleme: „Lucrăm împreună și, pentru că avem o relație profundă de prietenie, reușim să depășim unele nesincronizări. La 31 martie vrem să încheiem fuziunea în Timiș. Nu simt că ar fi anomalii în ceea ce ne-am propus. Desigur există anumite discrepanțe, dar le vom depăși. În 90% din localități nu cred că ar trebui să avem probleme”, susține Dan Popa.

 Totodată, cei doi copreședinți au anunțat că vor începe și procesul de numire a unui președinte la filialele locale, acolo unde acest lucru este posibil și ambele componente ale noului PNL sunt de acord cu persoana nominalizată. De asemenea, Dan Popa a mai precizat că până la 1 martie, sediul PNL Timișoara își va schimba sigla. Primul oraș din Timiș în care președintele PNL a fost anunțat este Buziașul, unde Sorin Munteanu, directorul stațiunii din localitate, a fost instalat în această funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here