Muzeul Național al Banatului, Ambasada Republicii Macedonia de Nord în România împreună cu Consulatul Onorific de la Timișoara vă invită să vizitați în perioada 26 – 30 octombrie, prima expoziție în România a artistei macedonene, Tanja Balac – „Poetica tăcerii și distanței”.

Artista din Macedonia de Nord va expune o colecție de 22 de tablouri, în mansarda B1 a Bastionului Theresia din Timișoara. Premiată la nivel internațional, Tanja Balac este o artistă care și-a prezentat lucrările în peste 50 de expoziții din lume. Detalii despre activitatea artistică a Tanja Balac se regăsesc la adresa https://tanjabalac.com/.

Expoziția este organizată cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Macedonia de Nord și Consiliului Județean Timiș.

La vernisajul „Poetica tăcerii și distanței” vor participa E.S. dl. Gabriel Atanasov – ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, Silvana Ivanovska – adjunct al șefului misiunii diplomatice, Pavel Ernest Dupta – consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara, Claudiu Ilaș – managerul Muzeului Național al Banatului și alți reprezentanți ai instituțiilor din Timiș.

Vernisajul expoziției „Poetica tăcerii și distanței” are loc marți, 26 octombrie, în mansarda B1 a Bastionului Theresia, de la ora 18. Vă reamintim că la eveniment pot participa doar persoanele care au certificat verde de vaccinare împotriva COVID-19 sau de trecere prin boală. De asemenea, accesul la eveniment este permis în limita a 50 de participanți, iar masca de protecție este obligatorie.

Articolul precedentAccident grav lângă Sânandrei. Cursă contracronometru pentru a salva victimele
Articolul următorTransfăgărăşanul se închide de astăzi, 25 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.