Poliţia în alertă, după ce o femeie a sunat la 112 şi a spus că a fost răpită! Ce au descoperit oamenii legii?

A alertat toată Poliţia după ce a sunat la 112 şi a spus că a fost răpită! Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile când o femeie din Hunedoara a apelat serviciul 112 şi a anunţat că a fost răpită.

Duminică, în jurul orei 22.45, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Hunedoara, a sunat la 112 sesizând faptul că a fost răpită de un necunoscut de pe raza localității cărăşene Bucova și urcată într-un autoturism de culoare neagră.

În urma acestui apel a fost alarmat întregul efectiv al Poliției din Oțelu Roșu, în cel mai scurt timp fiind instituite filtre. Astfel, în jurul orei 23.30, la intrarea în Oțelu Roșu, polițiștii au depistat un autoturism care corespundea datelor comunicate de femeie. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire al polițiștilor, șoferul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care a fost urmărit, reușindu-se prinderea acestuia pe raza localității Obreja.

Polițiștii au identificat în autoturism trei persoane: un bărbat de 50 de ani, din Bozovici, aflat la volanul autoturismului, femeia de 31 de ani, din Hunedoara, aflată pe locul din dreapta-față în autoturism și un bărbat de 58 de ani, din Vărădia, pe bancheta din spate.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției din Oțelu Roșu. La audieri, femeia a declarat că în timp ce se afla la locuința unor rude din Bucova a fost contactată de concubinul său în vârstă de 50 de ani, din Bozovici, care i-a solicitat să meargă împreună la domiciliul său, ea fiind de acord. Ulterior, în interiorul autoturismului, cei doi au avut discuții contradictorii iar ea a sunat la 112 pentru a-l speria, fără ca aspectele semnalate să fie conforme cu realitatea, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni.

Pentru apelarea abuzivă a serviciului de urgență 112, femeia a fost sancționată contravențional cu 1.500 de lei. Concubinului acesteia i s-a reținut permisul de conducere pentru faptul că nu a oprit la semnalele polițiștilor. De asemenea, pentru faptul că nu a avut asigurarea obligatorie valabilă, polițiștii au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare al autovehiculului, aplicându-i șoferului sancțiuni în valoare de 2.450 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here